Afmelden peuterspeelgroep/kinderdagverblijf/BSO

Zodra uw kind vier jaar wordt, zal hij/zij automatisch worden afgemeld bij de peuterspeelgroep en/of kinderdagverblijf (de einddatum vindt u op de plaatsingsovereenkomst). De automatische incasso stopt dan uiteraard ook*. Het afscheid op de peuterspeelgroep en/of kinderdagverblijf en de stap naar de basisschool wordt natuurlijk passend gevierd. U kunt hiervoor enkele weken voor het afscheid afspraken maken met de pedagogisch medewerkers.

Voor de BSO-contracten geldt dat deze normaliter eindigen op de dag voordat hij/zij 13 jaar wordt. De einddatum kan uiteraard worden aangepast. Houd hierbij rekening met de maand opzegtermijn.

* betalingsachterstanden dienen uiteraard alsnog te worden voldaan, zie Algemene Voorwaarden en Leveringsvoorwaarden.

 

Overgang naar buitenschoolse opvang (BSO)

Indien uw kind doorgaat naar een van onze BSO-locaties wordt er een BSO-contract opgemaakt en zal uw kind worden overgedragen naar de collega’s van de BSO. Omdat de dagopvang, peuterspeelgroep en BSO veel met elkaar samenwerken is de overgang naar de BSO heel natuurlijk en kent de BSO-medewerker uw kind al. 

 

Naar school

Vanaf hun 4e jaar gaan kinderen naar de basisschool: uitzonderingen daargelaten. Binnen onze gemeente heeft u de keuze uit 9 verschillende basisscholen. In januari t/m maart worden er open dagen/avonden georganiseerd, zodat u zich goed kunt laten informeren, voordat u een keuze maakt. De data van de open dagen/avonden worden door de scholen bekend gemaakt via het weekblad Gilze-Rijen en posters op verschillende plaatsen binnen de gemeente.

Stichting Muzerij werkt samen met alle basisscholen binnen de gemeente maar met de 6 scholen van stichting Nuwelijn is er een directe samenwerking omdat we binnen hetzelfde bestuur opereren. Onze locaties zijn, op één na, allen gehuisvest in een school van stichting Nuwelijn. Alleen onze peuterspeelgroep Pinokkio in Gilze is gehuisvest in cultureel centrum De Schakel.

 

Tussentijds afmelden.

Indien u als ouders uw kind tussentijds zou willen afmelden (verhuizing, overstap naar andere opvang, etc….), dus vóór de automatische uitschrijving op de einddatum van de plaatsingsovereenkomst, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hanteren hierbij een opzegtermijn van minimaal 1 maand. Graag bij afmelding de reden vermelden, zodat wij dit, waar nodig, kunnen meenemen in het optimaliseren van onze dienstverlening.
Indien u afwijkt van de opzegtermijn dient u er rekening mee te houden dat de volledige maand nog aan u wordt doorberekend.

Bezoekadres en postadres:
Stichting Muzerij
Schoolstraat 5
5124 RM Molenschot
0161-722104

IBAN nummer: NL09 RABO 0170284654
KVK: Brabant: 18072649

Voor locatie adressen: Klik hier